Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Знаменитість є ведучим шоу "Мам, я роблю бізнес", де подорожує по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни. Так, артист виставив фото зі зйомок другого сезону проекту, відправившись в Запоріжжя.

Шоумен позував, сидячи на табуретці біля сірої стіни, примірявши світло-блакитні джинси, неоново-жовті шкарпетки, білосніжну футболку і масивні черевики, загадково дивлячись вдалину. При цьому Володимир пожартував, що збирається обговорити всіх своїх фоловерів, нібито знаючи, хто з них наркоман, а хто - дівчина легкої поведінки.

"Просто посиджу тут.

Пообговорюю вас.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Хто наркоман, хто повія)))) все знаю)"

Фолловери не пройшли повз: "це ж Вадим Олійник праворуч? У вас реюніон?!", "Ласкаво просимо в Запоріжжя🙌", " судячи з фотографії обговорює нас тільки чоловік, який біля тебе..", "Ви завжди круті, але шкарпетки - це верх🔥", " Дід Вовка😂 😂", "так так так🧐 цікаво хто!!!!!".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.