Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. А зараз чоловік поділився кількома знімками, перебуваючи за кермом шикарного електромобіля Tesla.
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Він навіть зазначив, що несподівані місця завжди пробуджують інтерес, а йому в голову відразу прийшла природа і ліс, адже раніше Володимир любив варити юшку на багатті, коли вони вибиралися з наметами, також бути покусаними комарами і навіть зустрітися зі стадом кабанів або ведмедем.

"Я, звичайно, люблю дикий відпочинок в невідомому місці в наметах, але! Мені більше подобається коли про цей відпочинок розповідає хтось інший, не я😂 мій вибір - виїхати на комфортній машині в ліс, взяти перекус і включити собі фільм на весь екран (благо, екран в Теслі нормальний поставили)))", - пише Дантес в публікації.

Володимир Дантес, фото з Instagram

Потім Володимир виявив здивування, що частина українців досі не перейшли з 3G інтернету на 4G, і їм доводиться, на його думку, довго чекати, поки прогрузиться та чи інша фотографія в Instagram.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде"

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Дорофєєвої Дантес видав, хто пр*ститутка, а хто - н*ркоман: "Дід Вовка"

Також Знай.ua писав, чоловік Дорофєєвої Дантес здивував незвичайними пристрастями: "Думаєте, дивно?"