Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. 11 червня 2021 року, на просторах інтернету з'явився нова пісня виконавиці під назвою "Почему". Її реліз відбувся вже після минулого першого сольного концерту, 5 червня.

Надя Дорофєєва, скріншот YouTube

Більш того, з'явився не тільки трек, але і кліп. І Надя Дорофєєва зізналася, що текст з музикою їй допомагав створювати чоловік Насті Каменської Олексій Потапенко. Зараз же улюблений співачки Володимир Дантес вирішив поприкаливаться над нею, опублікувавши скріншот коментарів на Youtube, в одному з яких говориться, що пісня на любителя.

Володимир Дантес, фото з Instagram

При цьому профіль має дуже забавну назву "Шансон - кращі пісні". Тому Дантес перепитав у Дорофєєвої, чи зрозуміла вона, в якому напрямку слід рухатися.

На скріншоті також можна помітити коментар Мішель Андраде, в якому використовується лише одне сердечко. Підопічна Потапа оцінила роботу Наді Дорофєєвої і їй сподобалося.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва різко змінила зовнішність: рожеве волосся і Футуристичні вбрання. Зірка з'явилася перед камерами в білосніжному вбранні з міні-топом і широкими штанами.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф"

Знай.ua писав, чоловік Дорофєєвої Дантес опинився в "раю" після зустрічі з ведмедем: "Пустощі"