95-річна королева Британії Єлизавета II перед самітом "Великої сімки" зробила те, що дуже потішило не тільки присутніх, а й користувачів мережі по всьому світу. Смішний інцидент потрапив на відео.

Як повідомляється, королева раптово вирішила розрізати торт за допомогою церемоніальної шаблі. Присутній при цьому ад'ютант було спробував її зупинити, зазначивши, що для подібних речей є ніж.

"Я знаю, що є, але так незвичніше", - відповіла з гумором королева.

Варто відзначити, що за подіями спостерігали також герцогиня Кембриджська Кейт Мідлтон і герцогиня Корнуольська – Камілла. Обидві посміялися над витівкою монаршої особи, а остання навіть допомогла відхопити шаблею шматок торта.

Під час заходу, який проходив у Лондоні, королева із задоволенням посміхалася присутнім і жартувала.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Коли глави держав вишикувалися на фотосесію з кам'яними обличчями, королева зазначила, що їм потрібно «виглядати так, ніби їм це подобається». Це зауваження змусило присутніх посміхнутися, і фото вийшли веселими.

Нагадаємо, раніше "Королева Єлизавета померла. Вдалої подорожі": злий жарт про бабусю принца Гаррі став вірусним

Як повідомляє портал «Знай.uа» Королева Єлизавета II відзначає день, який змінив все: "присягнулася присвятити себе". Єлизавета II стала дуже шанованою фігурою у всьому світі

Також «Знай.uа " писав, що Королева Єлизавета II звернулася до народу після похорону:"ми глибоко зворушені". 21 квітня свій 95-й День народження відсвяткувала королева Єлизавета II. На честь цього вона вирішила звернутися до народу з посланням.