Супермоделі Аллі Костромічовій і ведучій проекту "Топ-модель по-українськи" нещодавно виповнилося 35 років. Вона розповіла телеведучій Каті Осадчій, як сім'я привітала її з ювілеєм. Про це йдеться у відео, опублікованому в «Ютубі».

Модель зізналася Осадчій, що саме її надихнуло змінити зачіску і зовнішність. Крім того, вона розповіла, чому переїхала з Нью-Йорка в Пуерто-Ріко.

"Твій чоловік-американець, і син – вони тут, з тобою, в Україні», - зазначила Осадча.

"Сьогодні я прокинулася від запаху півоній, букет був ось такого розміру! Мій чоловік замовив, приніс мені до ліжка чай і букет - це було дуже мило", - розповіла модель.

"Напередодні 35-річчя ти кардинально змінила імідж і зачіску. Як тобі в новому образі, тому що насправді не так легко за всім цим доглядати?",- поцікавилася вагітна дружина Юрія Горбунова.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Я ще не мила голову - це тільки третій день, тому я тобі напишу, як це пройде. Першу ніч я, коли спала, це було досить незручно, але сьогодні я навіть не прокидалася, і навіть звикла. Дивлюся в дзеркало, і не розумію, як я була без них», - зазначила Костромічова.

"Що саме надихнуло тебе на таку радикальну зміну? Чому саме косички?",- поцікавилася Осадча.

"Пуерто-Ріко. Я була там 6 місяців, і спостерігала, як всі дівчата ... це ж ціла культура! Погода була жахлива, а так веселіше», - вважає супермодель.

"Ти говорила, що збираєшся переїхати з небезпечного зараз Нью-Йорка в інше місто. Це Пуерто-Ріко?",- сперечалася ведуча "Світського життя".

"Це моє офіційне місце проживання. Це єдина країна, яка є частиною США, не потрібно міняти паспорт, і там майже немає податків. У Нью-Йорку я повинна платити 50% від заробітку, в Пуерто-Ріко - від нуля до 4%», - говорить Алла.

Нагадаємо, що Алла Костромічова з ТМПУ задумалася над зміною професії:"є велике бажання".

Як повідомляв портал Знай.иа, зірки "ТМПУ" Плакидюк і Костромічова приділили Притулу перед мільйонами українців.

Також Знай.иа писав, що Алла Костромічова ховала під спідницею тайничок:"з радістю ділилася".