Популярна українська співачка Злата Огнєвіч стала новою учасницею проєкту "Холостячка", прем'єра якого відбудеться восени 2021 року.

Цього разу Злата Огнєвіч вирішила розповісти про підводні камені в професії. Про це йдеться у новому пості на сторінці шоу в соцмережі Інстаграм. Як зазначається, артистка готується представити нову пісню з назвою "Мій назавжди", прем’єра якої відбудеться вже у липні.

Процес знімання кліпу спонукав Злату Огнєвіч розповісти, що ж переживає артист, коли занурюється в життя мистецтва і знімальний процес.

"Кліп — це окремий унікальний жанр мистецтва! Справжня мінікінострічка, яка глибше розкриває артиста, пісню, музичний посил, але при цьому дуже обмежена за часом і часто — способом вираження. І тут часто виникають різні нюанси", — зізнається Холостячка. Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, nstagram.com/holostyakstb

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Співачка додала, що вже давно збирає "у свою акторську скарбничку" емоції, щоб у потрібний момент дістати й працювати з ними в кадрі. Вона зауважила, що дуже важливе при цьому вміння перемикатися між станами й водночас додати правду життя. "Кіно і є життя, тільки перед камерою", - говорить вона.

Злата Огнєвіч розповіла, що у новому кліпі глядачі побачать історію, яку вона переживала особисто. І щоб повністю і правдиво занурити глядача в неї, співачка взяла у кард свій давній трагічний тригер.

"Мені довелося взяти в кадр свій дуже давній трагічний тригер, через який я на весь день втратила відчуття реальності. Знову накотилися спогади, які не давали заснути навіть уночі. За всього досвіду й професіоналізму — у мене не завжди виходить відключатися і працювати за сигналом, а потім виходити зі стану після команди: "Стоп. Знято". Моя професія багато чого мене навчила. Бачити ширше, думати глибше і пам’ятати про баланс", — підсумувала Холостячка. Злата Огнєвіч

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки": "Аж мурашки". Злату Огнєвіч приваблюють упевнені чоловіки

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч у весільній сукні вирішила долю нового нареченого: "Тільки я, тільки ти...". На знімках Злата постала босоніж, що надала її спокусливому образу трошки ніжності

Також "Знай.ua" писав, Злата Огнєвіч повернулася до болю на зйомках "Холостячки" - не дає заснути вночі: "Знову накотили". Злата Огнєвіч розкрила підводні камені своєї професії під час зйомок "Холостячки"