Тіна Кароль взяла участь у презентації постільної білизни. Пост з'явився в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Українка була ведучою безлічі передач, а також пробувала себе в якості актриси в деяких проектах. В Україні вона шановна і визнана переможниця ряду музичних премій.

Також Кароль є однією з найбільш популярних українських Instagram-зірок. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік. Також в цій популярній соціальній мережі безліч фан-акаунтів, які присвячені життю співачки.

На одному з них під назвою _fantina з'явилися фотографії української знаменитості в жовтій сукні. На ногах у неї стильне взуття на високих підборах. З'ясувалося, що це була презентація постільної білизни відомого українського бренду. Шанувальники засипали дівчину компліментами.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Красива наша Тіна"; "дуже йде це плаття"; "стильний наряд", - повідомляють вони.

Раніше ми писали, що голодна " Холостячка "Мішина напала на перехожого через морозиво:"ні кіт, ні людина не постраждали". Ксенія Мішина опублікувала рекламне відео, в якому почала їсти квітку, кота, людину і кермо

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк в латексі показала, як дівчата можуть ловити рибку: з великою попою і вудкою в руках

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу показала нового чоловіка і це не Полянський: "вище і до небес"