В Україні, 25 червня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, продовжиться неймовірна літня спека, яку всі так довго чекали після затяжних дощів і гроз. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

П'ятниця буде під сонцем по всій Україні, і лише деяким регіонам пощастить, адже там пройдуть дощі, хоча температура все одно не зміниться. +27℃ ...+ 35℃ очікується скрізь, прохолодніше буде лише на півдні нашої країни, включаючи Одесу і Крим. При цьому якісь істотні опади не пройдуть. Західна і Південна Україна отримали шанс тільки на локальні і короткі опади.

"Проте вже пізно ввечері 25-го червня в західних областях може полити і погриміти серйозніше - підійде із заходу Європи атмосферний фронт", - пише Наталка Діденко.

Якщо подивитися на дані, надані на карті Укргідрометцентру, можна побачити, що вітру практично не буде. Він буде південного, південно-східного і східного напрямку на різних ділянках України (3-8 метрів в секунду). Постарайтеся не забути вдома головний убір, щоб уникнути можливості отримати сонячний удар.
Вночі температура буде, як на самому початку літа-вдень. +17℃...+ 22℃ вночі.
Температура повітря в Києві буде близько +32℃...+34℃ вдень, вночі + 20℃...+22℃. Вітер у столиці очікується південно-східним (3-8 метрів на секунду).

Прогноз на 25 червня 2021 року, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, негода наробила біди на Прикарпатті, повалені дерева і підтоплені ліфти: рятувальники роблять все можливе

Як повідомляв "Знай.ua", затопило 80 будинків і 150 ділянок: українці розбирають наслідки злив, рятувальники не шкодують сил

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Знай.ua писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки