Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно, 25 червня, знаменитість представив свій перший сольний альбом "Твоя любимая музыка", до якого увійшли Його свіжі композиції: "Другая музыка", "Книжки мишки", "Блин", "Бьет по глазам", "Сука", "Девочка", "Sasha".

Так, артист зізнався, що зібрав реальні історії і переживання з 2008 року по сьогоднішній день, а деякі треки йому написали дружина Надя Дорофєєва і виконавиця Jerry Heil.

Володимир також створив кілька пісень самостійно і записав невелику гітарну партію, зазначивши, що досі не вірить у те, що трапилося, адже стверджував, що не вміє писати.

"Мій перший альбом - це синергія всієї тієї музики, на якій я ріс, і яка мені подобалася. Сьогодні я слухав рок, завтра-моторошну попсу, післязавтра — класику, та й взагалі міг слухати все це в один день і годину.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Я сподіваюся, що цей альбом відгукнеться у кожного всередині, тому що в ньому зібрано все, на чому ми росли.

Це не альбом ностальгії, не плейлист з різною музикою. Все що в альбомі, те, який я є, то холеричний, то веселий, то сумний, то романтичний, то зухвалий - це я)

Тут ви знайдете історії та переживання починаючи з 2008 по сьогоднішній день)

Я зазвичай слухаю музику тільки в дорозі, тому мій альбом такий. Його відмінно слухати, наприклад, поки їдеш на море, але і увірватися під нього не гріх)))...

...P. S. А найдивніше, в цьому альбомі є треки, які написав я сам😱 😱 😱 не вірю в це! Т. к твердив, як віслюк, що писати не вмію🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️

І навіть, записав маленьку гітарну партію своїми руками. Це взагалі шок!)))"

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.