У мережі розповіли про сім'ю українського військового, який зіграв атмосферне весілля в цьому році. Настя і Микола вбралися в національні костюми і стали героями мережі.

Новий пост, який присвячений їм, був опублікований на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр в соціальній мережі Facebook.

Микола вже більше шести років воює на Донбасі, захищає країну на фронті, але, при цьому, у нього донині немає українського громадянства.

Родом він з Кемеровської області, що в Російській Федерації, і в грудні 2014 року приїхав сюди, щоб розібратися, що відбувається насправді, і на чиєму боці правда. Після цього у нього з'явилася мета-довести, що не всі росіяни однакові.

На початку 2015 року, він у складі добровільного батальйону опинився в Пісках, і вже в березні 2016 року підписав контракт з "холодноярцями".

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Восени 2019 року після внесення змін до Закону України "Про громадянство України", де передбачається "спрощене отримання громадянства для іноземців та громадян без громадянства, які надали практичну допомогу у захисті територіальної цілісності країни", армієць подав документи, щоб стати повноцінним громадянином.

Микола та Анастасія, фото: Facebook

Минуло практично два роки з моменту, як були внесені зміни в законопроект, а Микола подав документи близько року тому, однак, рішення стосовно його так і не винесли.

Нагадаємо, воїни ЗСУ потужно підтримали збірну України на Євро-2020: хворіють прямо в окопах. Військовослужбовці потужно підтримали збірну України з футболу

Як повідомляв портал Знай, військовослужбовець "Тайра" розповіла всю правду про жінок у ЗСУ: "Повинно бути краще мужика". Юлія Паєвська розповіла про жінок в армії

Також Знай писав, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми". Священик розповів про те, як став миротворцем і залишився в армії