У Великобританії вагітна Свиня втекла з ферми і народила десять поросят.

Подія трапилася поруч з англійським містом Оллертонтат в районі графства Ноттінгемшир, передає портал Мetro.

У лісі місцева мешканка знайшла домашню свиню з десятьма поросятами. Згодом з'ясувалося, що тварина втекла з місцевої ферми для порятунку свого виводка.

49-річна британка Анна Астон натрапила на свиноматку з дитинчатами, коли вигулювала свого собаку. Вона відразу зрозуміла, що це не Дикі тварини. Жінка повідомила про свою знахідку волонтерам Центру порятунку тварин "Brinsley Animal Rescue".

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Активісти зробили припущення, що Свиня відчула небезпеку для свого потомства і, керуючись інстинктом, спробувала знайти безпечне місце.

Свиню назвали Матильдою, а її поросята отримали притулок у центрі волонтерів. Керівник зоозахисної організації намагається випросити у фермера дозвіл на порятунок тварин.

ми звертаємося до фермера з проханням дозволити її врятувати, оскільки вона знайшла таку мужність, рішучість і сильну любов до своїх дітей
, — повідомив він.

Нагадаємо, раніше Рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - "Ви прекрасні!"Крім маленьких каченят, в пастку дамби потрапила ще й болотна черепаха.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Прикарпатець тримає вдома піранью з людськими зубами та хижих черепах: "Повелитель фишмонстров". Чоловік з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки.

Також "Знай.uа" писав, що "Черепаха-панк" опинилася на межі зникнення: носить ірокез і дихає геніталіями.