Зараз ідеальний період для приготування заготовок на холодну зиму. Любителям солодкого болгарського перцю обов'язково сподобається рецепт домашнього класичного лечо.

Telegram-канал "Щоденник дачника. Сад і город" розповів, як приготувати смачну страву угорської кухні.

Рецепт: лечо класичне

Інгредієнти:

- 2 кг помідорів,

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

- 3 кг солодкого болгарського перцю,

- 1,5 ст. л. солі.

Приготування:

Помідори порізати часточками, перці порізати половинками або соломкою. Викласти в каструлю.

Додати сіль, варити на середньому вогні 15 хв.

Розкласти по стерилізованим банкам.

Закатати, перевернути, укутати і залишити до повного охолодження.

"P.S. так, без приправ взагалі. І так теж роблять, і так теж подобається:)", - повідомляє джерело.

Раніше ми писали про те, що суддя "МастерШеф" Ярославський розповів, як вибрати і приготувати лисички: "Літній дар природи". Так, за порадою шеф-кухаря, лисички варто брати лише свіжі і не зів'ялі.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за декілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн - дуже смачна і ніжна страва.