Відомий український шоумен та блогер Олексій Дурнєв має чимало прихильників. Тому він часто тішить їх новим кумедним контентом на своєму youtube-каналі.
Цього разу Олексій Дурнєв записав відео "Дурнєв відповідає на питання". Тут шанувальники блогера ставили йому різноманітні питання, які цікавили їх. Один з підписників Олексія Дурнєва поцікавився, чому він не йде на популярне шоу "Холостяк". При цьому відмітивши, що його участь у шоу могла б бути дуже кумедною.

Олексій Дурнєв, instagram.com/aleksey_durnev

"Так, це буде ржомба, коли я буду там: "Христина, мені сподобалось сьогодні з тобою на побаченні, те, що ти посміхаєшся це непогано, але твоя попа це ні в які рамки. Пробач, сьогодні у мене немає для тебе троянди", - іронічно підмітив Дурнєв.

При цьому Дурнєв відмітив, що був би не проти погратися у подібне шоу. При цьому відзначивши, що імовірно піде на шоу "Холостяк" наступного сезону.

Олексій Дурнєв, фото Instagram

"Там багато приколів, але я готовий в це пограти. Повірте, з задоволенням. Я насправді, наче в шоу "Холостяк" останнім чотири роки себе поводжу, але тільки без троянд. Коли піду на "Холостяка"? Ну не знаю, можливо в наступному році, точніше це вже напевно в цьому", - підсумував Дурнєв.

Нагадаємо, Шлюб набрид? Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес загуляв із завзятим холостяком Льошею Дурнєвим. Володимир Дантес показав, як проводить час з Олексієм Дурнєвим

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Дурнєв став "холостяком" і подарував першу троянду: "Заздрять всі"

Також "Знай.ua" писав, Меган Фокс знялася в кліпі, де влаштувала постільні тортури своєму новому хлопцю. У кліпі Меган знущається над своїм коханим в їх будинку