Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Цього разу Ірина вирішила спробувати себе в новому амплуа і кардинально "змінила" діяльність. Так, дівчина приміряла на собі форму поліцейської, чим викликала справжній фурор серед шанувальників.

"Party never stop🤪", - підписала фото Ірина.

"Іринко,ти що професію змінила?😉", "Зачаровує ❤️❤️❤️", "Кашкет якийсь задзьобаний", "В мене є нова "кепка", можу подарувати, все рівно без діла лежить)))", " Стережіться жінок!", "Капець", " а форма вам до лиця)", " Ну, такий поліції я б довіряв)", " хоч би кепку почистила", "Вааау🔥🔥! ...Ало, поліція, я знаю хто сьогодні буде нетверезий за рульом😄😄😄", "Ірині потрібно іти в органи,дуже гарно форма підходить!", "Тобі личить ця форма", " Заарештуй мене, здаюся👍 😍 😉",Найпрекрасніша поліцейська в світі я б скоїв злочин заради неї щоб вона мене прийняла😍, - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" в гарячій позі стала пані: "Був слухняним?"Цього разу Ірина показала себе такою, якою її бачили тільки найближчі і дорогі серцю бойфренди.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Подруга Ткача з кварталу Ірина Сопонару показала свій " чоловічий набір": відразу три красеня. Сопонару показала фото з вечірки в нічному клубі.

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" підсмажила попу на сонці у відвертому купальнику: гаряча штучка. Цього разу вона розмістила фото зі своєю подругою Віолеттою зі спільного відпочинку на воді.