Найпростіший варіант сімейного сніданку – це сирнички. Від смачного та ситного перекусу не відмовляться ні дорослі, ні діти. Однак навіть таку просту страву можна перетворити на справжній шедевр.
Наприклад, приготувати кукурудзяні сирники із банановою начинкою всередині.
Що знадобиться:
- півкіло домашнього сиру, не вологого;
- одне яйце;
- ванільний цукор чи лимонна цедра;
- 40 грамів білого і 40 грамів кукурудзяного борошна;
- Трохи борошна для формування сирників;
- один банан.
Як готувати:
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція
Гороскоп на сьогодні 5 липня: заздрість, приховані інтриги та оригінальні ідеї – прогноз для всіх знаків Зодіаку
За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні
Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт
- Перетерти сир через ситечко,
- змішати з яйцем,
- додати борошно і ванільний цукор.
- Банан почистити та нарізати великими кільцями.
Сформувати сирники :
- набрати в столову ложку тісто,
- викласти в борошно,
- в середину покласти шматочок банану,
- накрити порцією тіста, загорнути рукою.
- Смажити сирники на середньому вогні з обох боків, поки не вкриються золотистою шкірочкою,
- Ще кілька хвилин потримати на маленькому вогні, щоб пропеклися всередині.
Полити медом чи сметаною до смаку.
Нагадаємо, раніше Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони: просто, але в рази смачніше
Як повідомляє портал «Знай.uа» Євген Клопотенко видав, чого не вистачає українській кухні: "ми на правильному шляху"
Також «Знай.uа " писав, що Рецепт ідеальних пельменів зі свининою від Євгена Клопотенка з " МастерШеф"