У Києві на Троєщині в одному з дворів, очевидці зняли на відео маленьких футболістів, які заспівали гімп України, приклавши руку до серця.

У кадрі юні футболісти стоять у спортивній формі на звичайному дворовому полі і виконують національний гімн, приклавши руку до серця.

"Відео, яке неможливо дивитися без сліз. Відео, яке викликає почуття гордості 🙏", - заявив Telegram-канал "Уніан-новини України".

Варто зазначити, що зафіксоване очевидцями відео також опублікувала Українська асоціація футболу.

"Футбол об'єднує країну. Державний Гімн України вчора звучав не лише на "Стадіо Олімпіко" у Римі, фан-зонах у Києві, Львові, Харкові, Одесі чи інших містах країни та світу. Маленькі футболісти з Троєщини перед стартом свого поєдинку поклали руки на серця і дружно виконали гімн. Це ще одна наша перемога! Слава Україні!"- заявили в публікації.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

скріншот з соцмережі Facebook

Раніше ми писали про те, що маленький синочок Романа Яремчука мило зустрів тата після Євро-2020: "Дай цем". Батько і син не стримували емоцій після тривалої розлуки.

Нагадаємо, що футбольний коментатор Віктор Вацко згадав найяскравіші моменти на Євро-2020: "Сміялися ,стрибали і плакали"

Як повідомляв Знай.uа, "Найменший вболівальник": українська сім'я їздила слідом за збірною разом з півторамісячним сином.

Також портал Знай.uа писав, що спливли архівні кадри з молодим Андрієм Шевченком: став найкращим бомбардиром і отримав "Золотий м'яч"