Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

На своїй сторінці в соцмережі Instagram 35-річна артистка поділилася з багатотисячною аудиторією свіжою фотографією зі зйомки на Пішохідному мосту в Києві, де вона позує в сексуальній чорній сукні з паєтками, глибокий виріз якої демонструє її засмаглі ніжки.

"Літо мчить і кружляє голову. Ловіть мою добірку Топ-місць, де максимально легко, вільно і живе особливий вайб🤍", - прокоментувала пост Злата.

Варто зазначити, що підкорити серце "Холостячки" можна романтикою і драйвом. Злату Огнєвіч приваблюють впевнені чоловіки, які не бояться своїх емоцій.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огнєвіч розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм прихильникам.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також поцікавився у фанатів, які в них плани на вечір.