Стало відомо про те, що Мадонна підтримала свою зіркову колегу Брітні Спірс, яка вже більше 10 років сидить вдома під опікунством батька.

62-річна Мадонна висловилася стосовно ситуації з Брітні Спірс, і зробила вона це досить емоційно. Тепер вона налаштована допомогти зірці звільнитися від опіки батька-тирана

Мадонна, фото: скріншот

Зараз жінка продовжує судитися з власним батьком Джеймсі Спірсом, який в 2008 році оформив незаконно над нею опікунство. Той контролює її життя, і не дає жінці вийти заму за коханого чоловіка і народити тому дитину. Брітні вже встигла дати кілька свідчень, які суд прийме в справу.

Брітні Спірс, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Одна з кращих поп-виконавиць минулого століття Мадонна опублікувала архівне фото, де вона одягла футболку з написом "Брітні Спірс", а зверху накинула шубу рожевого відтінку.

У своєму повідомленні артистка пише: "поверніть цій жінці її життя. Рабство було скасовано так давно! Смерть жадібному Патріархату, який століттями чинив так з жінками. Це порушення прав людини! Брітні, ми йдемо, щоб витягнути тебе з в'язниці!".

Мадонна, фото: Instagram

Пов'язує двох співачок тривала дружба, і більш того, в 2003 році, під час спільного виступу артистки поцілувалися в губи, і цей момент потрапив в історію.

10 років тому Брітні Спірс також зізнавалася, що Мадонна стала однією з небагатьох, хто допомагав їй повернутися до нормального життя після проблем з психічним здоров'ям.

Раніше ми писали про те, що батько Брітні Спірс зробив заяву про заточену дочку:"кожній потрібен злочинець".

Нагадаємо, старший син Брітні Спірс скоро сам обзаведеться фанатками: як виглядає 15-річний Шон.

Також портал Знай.uа писав, що заточена Брітні Спірс опинилася на волі і показала дорослих синів: "це безумство".