Дружина відомого українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Гірник дуже активна у своєму instagram. Тут вона часто ділитися різними фото і цікавими подробицями із свого життя.
Цього разу фанати Христини занепокоїлися про її стан, адже дівчина довго не виходила в stories. Саме тому її чоловікові Володимиру Остапчуку довелося коментувати те, що відбувається.

Володимир Остапчук, скріншот stories

"Відповідаю на питання, як там справи у Христини, все добре. Вірніше їй погано, але вже все добре. А Вова поки на зйомках", - розповів Володимир Остапчук.

Христина Гірняк, скріншот stories

Христина Гірняк, скріншот stories

Як виявилося, дружині Остапчука стало погано через те, що вона дуже добре погуляла зі своїми друзями. Дівчина в одному з клубів влаштувала танці з друзями і випивкою. Як стало відомо, компанія пила текілу, через що на наступний день Христина і відчувала себе погано.

Христина Гірняк, скріншот stories

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

" Як там кажуть, ті, що вижили, повсталі. Вообщем я не знаю хто, але це я. Просто день на смарку, і за це я не люблю випивати, сильно довго гуляти. Я зрозуміла, що текіла це все таки не мій напій. Хоча, коли ти його п'єш і гуляєш це шалено весело. Але на наступний день це не те що невесело, це дуже сумно", - розповіла Христина.

Христина Гірняк, скріншот stories

Нагадавши, на Володимира Остапчука дивно вплинуло спекотне літо: "я тепер бегемот і трошки інопланетянин". Телеведучий Володимир Остапчук показав, як на нього вплинуло літо

Як повідомляв портал "Знай.uа" , дружина Володимира Остапчука надихнулася після шикарного відпочинку: "ми вже вирішили...". Дружина Володимира Остапчука похвалилася шикарним відпочинком

Також "Знай.uа" писав, Володимир Остапчук зізнався, чим захопився не менше, ніж новою дружиною: вже 10 разів. Володимир Остапчук на зйомках серіалу "Люся Інтерн" розповів, чим захопився