Ольга Сумська в хусточці перетворилася на Солоху: вже давно не Роксолана

Актриса постала в неймовірному платтячку з різними візерунками, з масивним намистом і з хусточкою на голові, сидячи на ліжку. Про те, що Сумська опиниться в ньому на сцені або в кіно/серіалі, свідчить анімована картинка кінохлопушки (хлопавки-нумератора), яка використовується для подальшої синхронізації звуку і зображення, записаних на незалежних один від одного пристроях.

Ольга Сумська, скріншот: Youtube

Олена Зеленська зробить інтернет доступним для села: бабусь - у соцмережі

Вона розповіла про друге засідання Ради безбар'єрності, на якому були представлені сім ключових проектів, що відповідають за найбільші виклики в громадськості.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Це стосується розробки стандартів інфраструктурної безбар'єрності, надання доступу до інтернету по всій території України, зокрема в селах, проведення кампанії "Україна без бар'єрів", поліпшення фізичної доступності до більшої кількості громадських будівель, створення G2VEI - ветеранської підприємницької ініціативи, заради отримання рівних можливостей для власного бізнесу серед ветеранів та учасників бойових дій, запуску програми шкільної освіти абсолютно для всіх і впровадження міжнародної

Олена Зеленська, фото: Instagram

Фанати розсекретили містичний зв'язок Євробачення і Євро-2020: Італія взяла "золото" у футболі і музиці

Чемпіонат Європи 2020, який довелося скасувати через коронавірусну інфекцію. Його перенесли на 2021, як і саме Євробачення, де Італії вдалося двічі стати тріумфаторами. Спочатку, в травні поточного року молода група Maneskin перемогли з композицією італійською мовою. Минуло близько двох місяців, а вони вже стали найпопулярнішими переможцями конкурсу 21 століття. І ось, в неділю, 11 липня їм вдалося обіграти збірну Англії, незважаючи на те, що вони грали не вдома, а в Лондоні.

Проти "Слуг народу" нарощується повстання: проштовхують анти-мовні зміни для кіно і держслужбовців

"Як повідомляють колеги з бюджетного комітету, цього разу Слуги хочуть протиснути свої "антимовні фантазії" через абсолютно непрофільний бюджетний законопроект № 5551-2 – "Проект Закону Про внесення змін до Закону України" Про Державний бюджет України на 2021 рік" Про спрямування коштів на ремонтно-реставраційні роботи пам'яток культурної спадщини", - зазначає нардеп Наталія Піпа.

Верховна Рада - фото ВРУ

В Україні тарифи на опалення можуть зрости на 60-70%: кому пощастить найменше

Незабаром в Україні зростуть тарифи на опалення. Якщо в Києві опалення подорожчає на 30-40%, то в регіонах ціна може зрости на 60-70%.

Експерти впевнені, що нові тарифи на опалення можуть бути оприлюднені вже у вересні. Так опалення для "однушки" в середньому буде коштувати як мінімум 2000 грн, для двокімнатної (63 кв.м) – 3150 грн, а для трикімнатної (80 кв. м) – 4000 грн.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua