У 2008 році за рішенням суду Лос-Анджелеса був призначений опікун відомої американської поп-співачки Брітні Спірс її батько – Джеймі Спірс. 14 липня 2021 року відбудеться друге слухання суду про позбавлення від опіки.

24 червня 2021 року співачка виступила в залі суду з відвертою заявою, в якій назвала опіку свого батька Джеймі Спірса "абьюзивною" і попросила, щоб єдиним опікуном залишилася фінансова компанія "Bessemer Trust", яка з 2020 року розпоряджається її мультимільйонним статком разом з батьком.

Брітні Спірс з батьком, фото з Instagram

Під час 24-хвилинного виступу в суді Спірс розповіла про свій депресивний стан і неможливість приймати власні рішення, в тому числі про виснажливу роботу під час гастролей, примусовий прийом ліків, заборону народжувати дітей і виходити заміж.

Суд Лос-Анджелеса відхилив прохання Брітні Спірс позбавити її від батьківської опіки.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто зазначити, що адвокат співачки Семюель Інгем раніше заявляв про те, що Брітні Спірс боїться свого батька, який з 2008 року "контролює її життя", і співачка не хоче, щоб він був її опікуном.

В даний час, зі слів Брітні, батько видає їй 2 тисячі доларів на місяць, і цього катастрофічно не вистачає співачці. Вона рішуче налаштована забрати свої мільярди і відсудити їх у батька на другому слуханні суду, яке відбудеться 14 липня в Лос-Анджелесі.

Користувачі соцмереж підозрюють, що 23-річний бойфренд Брітні, активно підбиває її, тому йому хочеться набагато більшого ніж $ 2 тисячі на місяць.

Брітні Спірс в залі суду, фото з Instagram

Нагадаємо, що Брітні Спірс розкрила правду про десятки років ув'язнення у власному будинку: "Плачу кожен день"

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс отримала підтримку від подруги з минулого: вже допомогла один раз 10 років тому

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс більше ніколи не стане мамою? У співачки серйозні неприємності