Маленьку дівчинку з симптомами распіраторної вірусної інфекції поклали в лікарню, палата якої кишить комахами.

Сім'я з 3-річною дитиною повернулися з відпочинку з-за кордону, у малятка виявили симптоми ГРВІ, в результаті чого батьки звернулися до лікаря.

"Тульські лікарі поклали дитину в окрему палату, так як в загальну, за вимогами інфекційної безпеки, класти не можна.Але хто знав, що приміщення виявиться справжнім мурашником — комахи були всюди", - пишуть в Telegram-каналі "Стрічка дня".

Обурені батьки зняли стан лікарняної палати і умови, в яких їм доведеться залишитися з малятком.

Раніше ми писали про те, що у Харкові мешканці багатоповерхівки не можуть дочекатися "швидкої" через сусідські війни: "Встановили Бетонні блоки". Як тільки з'явилася перешкода, мешканці будинку незаконним шляхом привезли величезні блоки, і встановлені перед шлагбаумом і перекрили виїзд.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, що Українка повстала проти шкільної форми заради здоров'я онуків: "При +40 в напіввовняних штанях!". На сторінці доктора Євгена Комаровського в соцмережі Instagram з'явився новий пост, присвячений питанню обов'язкової шкільної форми.

Як повідомляв Знай.uа, як жили українці 100 років тому: унікальні фото розкажуть про традиції та Побут. Яким був побут, традиції та одяг 100 років тому.

Також портал Знай.uа писав, що львів'янам відкрили очі на життя тяжко хворих пацієнтів: біля входу залишають навіть паспорт