Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

16 липня знаменитість святкує день народження - Славі виповнюється 37 років.

Так, артистка з приводу торжества виставила яскравий знімок зі свіжої фотосесії, а також зізналася, що ще з дитинства не любила свій день народження - може через те, що не відзначала свято, як хотілося, а може через занадто велику кількості уваги в цей особливий день.

Зірка зізналася, що відзначить 37-річчя з друзями в казковій Каппакадокії, Туреччина - поїздка вийшла досить спонтанною. При цьому виконавиця видала, що не надає великого значення віку, залишаючись завжди молодою всередині.

"Я ніколи не любила свій день народження!

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Не знаю, чому, але ця нелюбов у мене з дитинства! Можливо, тому що практично ніколи не відзначали, а дуже хотілося ☺ ️ або просто через те, що в цей день занадто багато уваги і мене це бентежило.

Але я завжди любила і продовжую любити свій вік 😉

Незалежно від того, що щороку вносить ті чи інші корективи в наші інтереси, здоров'я, зовнішність або психологічну рівновагу.

Виглядати зовні молодим - це іноді дорого, але дуже просто. А ось залишатися молодим всередині - це особливий талант, яким я, слава богу, володію.

Цього року друзі спонтанно витягли мене в Каппадокію, тут я зустріч свій новий щасливий рік, який обіцяє бути цікавіше і більш насиченим за попередній (така вже закономірність).

Знову буду бентежитися, читаючи ваші привітання, і в глибині душі бубніти, що 16 липня – дивний день календаря.

З Днем народження мене!

37❤️"