Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників новими знімками в Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів людей.

Цього разу телеведуча показала кадри з фотосесії, зроблені в незвичайній локації.

Так, Нікітюк з'явилася при повному "параді" в гарячому цеху ресторану. На кадрах Леся вбралася в міні-сукню фіолетового кольору з бахромою на плечах і чорних туфлях на шпильці.

Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Примітно, що на одному фото з'явився Володимир Дантес, який "примостився" біля стегон телеведучої трохи обніймаючи їх.

Леся Нікітюк та Володимир Дантес, фото: Instagram

"Ну тут все логічно... гарячий цех, гаряча ведуча 😈
Хлопчина @vladimirdantes підкотив", - підписала фото Нікітюк.

"БАгіня!🔥","Локація пи*дець... 😈так класно коли можеш свій захоплений мат залишити на чиїйсь сторінці .. на своїй же типу не комільфо 😂", " Вааау!!!!! Це мега стильно😍", "а контрасті😍", " ух Та ти шо🔥 🔥 🔥", " шо то буде, шо то буде? 😍 ", "Шик і блиск.🔥 ", "Леся біжіть, Надя все бачить 😂", "Леся Дорофєєва тобі патли повисмикує", "скільки посуду перемила, молодець", " раджу ховатися, Надя близько😂", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Нікітюк, Каменських, Мішина, Андраде, Ребрик: українські красуні поборолися в битві бікіні. Зірки українського шоу-бізнесу показала фігури в різних купальниках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Леся Нікітюк у червоному латексі позичила ідею у Кім Кардашьян: "Коли колишній запросив на побачення". Леся Нікітюк показала, як намагається влізти в латексний костюм.

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк в бікіні заінтригувала відпочинком з сивим чоловіком:"Намаже спинку". Леся Нікітюк виставила пікантне фото в бікіні, показавши, як провела вихідні