Відома українська співачка, актриса, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська) частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 365 тисяч чоловік.

На деяких знімках виконавиця впевнено демонструє вишукану фігуру, посмішку на обличчі і пишні форми. А зараз в Stories вона з'явилася на оперній сцені.

Надія Мейхер, фото з Instagram

Про те, що Надія любить оперу, вона розповідала ще на початку весни. Тоді ж співачка і розповіла, що наполеглива праця нарешті дала плоди. І режисер Андрій Маслаков випадково почув її виконання арії.

"Все, що нам належить, буде неодмінно нашим... Тільки необхідно проявити терпіння, завзятість і любов...", - заявляла тоді Надія Мейхер.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Надія Мейхер, фото з Instagram

І запросив її виконає партію Carmen в однойменній постановці. А зараз вона з'явилася на сцені з укулеле, і з великим синцем навколо ока. При цьому погляд жінки, швидше за все, спрямований на іншого персонажа опери.

Надя Мейхер, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Надія Мейхер покаже свою "родзинку": "Ніхто не знає". Співачка заявила, що коли-небудь обов'язково напише книгу про свій творчий напрямок і пройдений шлях, який пролягав через сумніви, невпевненість і таланти.

Як повідомляв "Знай.ua", Надія Мейхер перервала мовчання після новин про домагання продюсера "ВІА Гри"

Знай.ua писав, Надія Мейхер ввела в ступор публіку, заговоривши на "мові предків": "Чому б ні?"