Український боксер легкої ваги Денис Берінчик (15-0, 8 КО) здобув перемогу над колишнім бійцем UFC Артемом лобовим в рамках проекту Mahatch. Бій відбувся в Києві в Палаці спорту.

Про це передає Tribuna.com.

Бій відбувся на голих кулаках.

Спортсмени проявили активність з перших секунд бою, де Берінчик намагався захопити ініціативу, але Лобов вдало захистився і відповів кількома ударами.

Денис Берінчик, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Вже в другому раунді бійці стали виглядати досить втомленими через часті безцільні удари, внаслідок чого почали клінчувати.

Після цього Берінчик похитнув Лобова кількома точними ударами, і той опинився в технічному нокдауні.

Артем Лобов

У четвертій двохвилинці українець розбив ніс супернику, який знову побував у нокдауні, проте цього разу не зумів продовжити бій.

Артем Лобов не вийшов на 5-й раунд, Денис Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом.

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик готується до непростого бою з Артемом лобовим: анонс поєдинку. Український боксер Денис Берінчик спробує свої сили в Лізі кулачних боїв, зустрівшись з ірландським бійцем змішаного стилю російського походження Артемом лобовим.

Як повідомляє портал «Знай.иа " Денис Берінчик показав свої розбиті руки після тренування:"Спасибі мама, що я не піаніст".Цього разу Денис Берінчик опублікував кілька фото після виснажливого тренування. На фото видно, що після інтенсивних занять боксом на руках спортсмена з'явилися рани.

Також «Знай.иа " писав, що Український боксер Денис Берінчик перед важливим боєм втік на край світу: "Жорстко нокаутує". Український професійний боксер Денис Берінчик опинився в несподіваному місці