У південній частині Африки були зафіксовані аномальні для цього регіону холоду. З'явилося безліч відео, які підтверджують це.

У багатьох містах пар в неділю, 25 липня, продовжує йти сніг, а деякі дороги були перекриті через ожеледицю. Це аномальні для цих регіонів морози, передає портал DW.

Погода погіршилася вночі 24 липня. У дев'ятнадцяти районів Південно-Африканської Республіки були побиті історичні рекорди найбільш низькою температурою.

Наприклад, в місті Кімберлі, який знаходиться в центрі ПАР, вперше за весь період метеорологічних спостережень температура повітря опустилася до мінус 9,9 градуса Цельсія.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Найбільше місто країни Йоганнесбург також старадает від морозів: вони складають сім градусів, що є рекордом в даному регіоні. Минулий був встановлений в липні тисяча дев'ятсот дев'яносто п'ятого року.

За прогнозами синоптиків, холоди протримаються в ПАР ще близько тижня.

Раніше ми писали про те, що у Києві копи врятували жінку, яка ризикувала життям на вікні 9-го поверху - "за мить до…". Київські копи врятували життя жінці в неадекватному стані

Нагадаємо, що літо зійшло з розуму: в Карпатах посеред липня випав сніг, поки українці знемагають від спеки. Сніг засипав гірську поверхню 10 липня.

Як повідомляв Знай.иа, Коблево йде під воду: український курорт повторив долю Сочі і окупованого Криму. Після нічної зливи популярний український курорт пішов під воду.