Відома українська актриса Анна Кошмал, яка стала популярної завдяки ролі Жені в популярному серіалі "Свати" має чимало шанувальників. Тому вона досить активна у своєму Instagram, де за її життям стежать понад 620 тисяч осіб. Тут вона часто ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Анна Кошмал поділилася милим фото зі своїм колегою по серіалу "Свати" Федором Добронравовим, який зіграв Івана Будько. Зірка відзначила, що за час зйомок дуже зріднилася з актором і по їх закінченню буде дуже сумувати.

Анна Кошмал і Федір Добронравов, фото з instagram

"На численні прохання ... ❤️ Рідного турботливого дідуся у мене ніколи не було, так що Всесвіт подарувала мені дядю Федю! Люблю дуже! Буду сильно сумувати", - написала Анна Кошмал.


Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати свої коментарі під фото Анни Кошмал та Федора Добронравова.

"Підтримуйте стосунки зі своїми кіношними бабусями і дідусями. У час технологій це не складно", "Навіяло теплом 😍", "Не віриться, що у реальному житті ви не родина😍😢👏❤️", "Кращий актор і людина хороша😍", "Люблю і обожнюю вас😍😍😍 "," Дуже чекаю новий сезон 😍😍😍 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка "Сватів" Анна Кошмал розкрила подробиці нового сезону: "Не переживайте..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Сватів" Анна Кошмал розкрила секрет приготування веганського олів'є на Новий Рік без ковбаси і яєць

Знай.ua писав, зірка "Сватів" Анна Кошмал похвалилася українською гордістю: "Любити"