На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського телеведучого «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча, який зовсім недавно став багатодітним татком, з'явилася нова публікація.

Цього разу шоумен і телеведучий побував в гостях у девелоперської компанії, яка займається розробкою, реалізацією та управлінням проектами в сфері житлової та комерційної нерухомості. Він також взяв інтерв'ю у адміністратора проекту DIADANS-нового житлового комплексу в Києві.

"Я завжди цікавлюся найсучаснішим і просунутим. Тим, що в майбутньому стане нормою для всіх. Чи чули ви щось про концепцію екологічного простору для життя і тренди будівництва майбутнього?",- запитує Анатолій Анатоліч у підписі до опублікованого знімка.

На фото він разом з двома співробітницями компанії, яка займається нерухомістю.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

«З інтерв'ю ви дізнаєтеся про оцінювання екологічної ефективності-сертифікації BREEAM, показники безпеки, Зручність ЖК та багато іншого», - пообіцяв телеведучий своїм передплатникам.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Як повідомляє портал " Знай" вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося в її родині під час карантину: "не хочеться кричати"

Також портал Знай.ua писав, що Анатолій Анатоліч чекає новин про зламані ліжка на Олімпіаді: "Наших людей ніщо не зупинить"