Вже кілька місяців в Україні у всю йде сезон закруток. Господині і господарі знаходять сотні неймовірних рецептів, щоб здивувати себе і сім'ю холодною зимою.
Цього разу українцям розповіли, як закочувати помідори в банки, але, при цьому не використовуючи оцту. Для цього не потрібно нічого надприродного-все як завжди.
Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 5 ст. л. цукру з гіркою;
- 2 ст. л. солі без гірки;
- 1 ч. л. лимонної кислоти.
З спецій:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- часник 2-3 зубчики;
- перець горошком;
- гвоздика;
- кориця шматочками.
Все це в розрахунку на трилітрову банку. Туди укладаєте помідори, залити окропом, дати охолонути і злити воду. У банку також засинає сіль, цукор і лимонну кислоту. Потім повторно заливаємо окріп і вже закочує.
Варто відзначити, що вони виходять солодкими, і абсолютно без зайвої гостроти. При цьому, відмінно підійде для тих, кому не можна вживати оцет.
Кориця також робить свою справу, і лише покращує смак помідорів.
Ha літрову баночку-цукор 2 ст. ложки без гірки, сіль-трохи більше половини столової ложки, і чайну ложечку лимонної кислоти.
До слова, закрутки на зиму краще почати готувати заздалегідь, щоб встигнути закупити всі продукти, а потім не турбуватися про те, що взимку не буде можливості перекусити консервацією. І найголовніше-магазинні не зрівняються з домашніми, адже, зроблено з любов'ю, і ви завжди знаєте, що туди додавали.
Нагадаємо, низкокаллорийные чебуреки з кабачків збережуть вашу фігуру: всього пару інгредієнтів
Як повідомляв Знай.ua, ароматний абрикосовий пиріг від зірки "МастерШеф" Катерини Пєскової: "Точно сподобається ласунам"
Знай.uа писав, шашлик з грибів на мангалі: рецепт для тих, кому не хочеться витрачатися на м'ясо