Популярна українська виконавиця, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надя вирушила зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Надя Дорофєєва повідомила своїм шанувальникам, що до від'їзду до Туреччини, встигла сходити на пікнік зі своєю подругою танцівницею Марією, і для нікого не секрет, що така подія рідко обходитися без улюблених напоїв і коктейлів. У кадрі щасливі дівчата позують у дворі заміського будинку, на свій "банкет" вони замовили піцу, купили солодкий зефір і розлили собі по келишку ігристого рожевого "Martini".

"Офіційно можна викреслити пункт "пікнік з Машею і Martini" з літнього чек-листа ✅ переходимо до наступного — "відпустка з Володимиром Дантесом", - написала співачка.

Раніше ми писали про те, що Гола Надя Дорофєєва похвалилася "старечою" звичкою: бабусі роблять це кожен день

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Дантес загордився синцями і зморшками: "буду чіплятися за молодість"

Як повідомляв Знай.иа, Надя Дорофєєва показала себе справжню: хот-дог з заправки, секонд "П'ятак" та нічні прогулянки містом

Також портал Знай.иа писав, що Надя Дорофєєва вразила одкровеннями про токсичні стосунки: "використовував у своїх цілях"