Популярна українська виконавиця, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надя вирушила зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Надія регулярно займається спортом і веде активний спосіб життя, який сприяє підтримці тонусу її хорошої фізичної форми і таких апетитних вигинів. Навіть на відпустці, де існує маса різних спокус, подружня пара продовжить заняття спортом.

Цього разу 31-річна артистка поділилася плодами своїх старань і продемонструвала свою шикарну фігуру. У кадрі співачка позує біля басейну, в досить відкритому і спокусливому купальнику оранжевого кольору, який не залишає місця уяві і дозволяє насолодитися стрункими ніжками і пружним тілом Надії.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес поставив Надю Дорофєєву перед фактом: "Це розлучення"

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва втомилася від сімейних "скандалів" з Дантесом: "Опускаються руки"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес відмовився від найсолодшого на відпочинку з Дорофєєвою: "Вранці, а не весь день"