На офіційній сторінці програми "Зірковий шлях", яку транслюють на телеканалі Україна, розмістили пост зі співачкою Русланою Лижичко.

Програма "Зірковий шлях" висвітлює цікаві події шоу-бізнесу та відверті зізнання знаменитостей. У шоу запрошують українських зірок, де вони діляться своїм драматичним життєвим досвідом, дають важливі поради глядачам і просто відкривають свою душу на інтерв'ю.

У пості українська співачка Руслана вперше розповіла про те, що з нею відбувалося після участі в конкурсі "Євробачення 2004". Під час зйомок шоу "З Днем народження, Україно!" артистка пригадала всі важливі і трепетні моменти після її легендарного виступу.

Варто зазначити, що Руслана на конкурсі "Євробачення 2004" представила Україну з композицією "Wild dances", з якою в півфіналі конкурсу посіла 2 місце з 256 балами, а у фіналі посіла перше місце з 280 балами і виграла світовий конкурс. Це була перша перемога України на цьому конкурсі.

"2005-го ми сконцентрувалися на промоушені України, адже знали, що вся Європа з’їдеться сюди. Були тисячі журналістів і фанів. Пам’ятаю, в момент, коли співала, думала лише про організаційні питання. Те саме було і 2017-го після перемоги Джамали... Тоді я почала забувати навіть про власні потреби як артистки, адже розуміла, що увага має перейти на країну", - поділилася Руслана.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська видала, що встигає зробити тричі за 2 години: "Мужики, як Ви нас терпите?"

Як повідомляв Знай.uа, Наталя Могилевська з Tayanna влаштували "батл" найкрасивіших ніжок: чоловіки зацінять

Також портал Знай.uа писав, що дочь Олі Полякової "сховалася" від мами в лисячу нору: "Не лякай"