Олександр Усик показала, в якій хорошій формі він перебуває перед боєм з Ентоні Джошуа. Про це повідомляє портал The Sun.

У 34 - річного спортсмена відбудеться всього лише третій бій в суперважкій вазі, проте він буде чемпіонським-Олександр Усик зустрінеться з Володарем поясів WBO, WBA і IBF Ентоні Джошуа 25 вересня.

Багато критиків що українець буде "занадто маленьким", щоб стати чемпіоном світу. У цьому є певна правда, так як більшу частину часу Олександр Усик боксував у важкій вазі - легшої категорії.

Проте, судячи з його останніх тренувальних фотографій, Усик не повинен боятися свого суперника, з яким зустрінеться в Лондоні.

На відео і фото видно, що він набрав досить багато маси і при цьому має достатньо фізичної сили.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Однак у західних експертів є сумніви на тему успіхів українського спортсмена. Зокрема промоутерн Едді Хірн критично висловився щодо кар'єри боксера.

" я думаю, що Усик ніколи не буде повноцінним важковаговиком - справжнім важковаговиком з точки зору розмірів»
, - розповів він.

Нагадаємо, бій між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа підписаний: деталі поєдинку за чотири титули чемпіона світу. Олександр Усик битиметься з Ентоні Джошуа 25 вересня

Також портал Znaj.ua писав, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав з знеболюючими

Також "Знай.ua" писав, Усик не зміг приховати радості через перемогу свого кума Ломаченка на рингу: "Трохи ліжко не зламав". Усик показав чемпіонський пояс Ломаченка