Настя Каменських зворушила повідомленням до свого чоловіка Потапа і він відповів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На цей час на її Instagram підписано 5,3 мільйона осіб.

Як відомо з 14 серпня дівчина почала концертний тур по Україні, а також Туреччині. У Каменських пройшли концерти в Одесі, Житомирі, Анталії, Сумській та Івано-Франківській області.

Після першого тижня концертів вона вже дала шість виступів. Однак вона повідомила, що сумує за своїм чоловіком Олексієм Потапенком.

як же я скучила за моїм Льоші! 🥰 🥺 Прийшов тільки тиждень гастролей, а для нас двох здається, що пройшов цілий рік! Звичайно, ніщо не замінить присутності поруч з коханою людиною, але коли поговорю з ним хоча б через екран телефону, вже стає тепло і радісно на душі @realpotap, скоро побачимося ♥️
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

У коментарях відзначився також сам Потап.

мій жабеня, я тебе дуже чекаю 💚 💚
, - написав він.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину