Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила кумедне відео, на якому показала, як розслабляється у ванній кімнаті. Зірка позувала в одному з готелів під час гастролей, обмотавшись лише білосніжним широким рушником.

Виконавиця зібрала довге кучеряве волосся наверх в недбалий пучок і танцювала під ритмічну музику, розвернувшись до шанувальників спиною.

Каменських грайливо демонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також бронзову засмагу. В кінці ролика Настя раптово розвернулася до аудиторії обличчям, на яке нанесла маску.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте в коментарях їх думки розділилися. Одних розсмішило відео співачки, інші ж зізналися, що не очікували побачити кумира з маскою на обличчі, а тому злегка злякалися.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.