Український виконавець, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Як відомо, подружня пара регулярно займається спортом і веде активний спосіб життя, який сприяє підтримці тонусу їх хорошої фізичної форми і міцному здоров'ю. Результати своїх старань Володимир і Надя люблять демонструвати шанувальникам, розміщуючи спокусливі фото в соцмережі.

Цього разу артист показав як він виконує класичні спортивні вправи-віджимання від підлоги, які позитивно впливають майже на всі групи м'язів. У підписі до фото Володимир заявив, що розваги і з'їдена смачна їжа під час їх сімейного відпустки в Туреччині нагадала про себе, і відгукнулася надбавкою у вазі, зараз у артиста +2 кг, з якими він дуже активно бореться.

"Мені дуже лінь, але я старанно виганяю з себе все не потрібне моєму організму, щоб виглядати так, як я хочу.", - написав Володимир.

Також, він запросив своїх шанувальників разом зайнятися спортом і подбати про свою фігуру.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Так що давайте зі мною. Хтось може більше 2х разів віджатися з хлопком за спиною? Якщо так - пишаюся тобою!!! Якщо ні, я вірю, що зможеш, тому що я теж поки тільки 2 рази так можу 😂🤣!!!" - написав артист.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва гаряче побешкетувала з льодяником в "ляльковому" образі: "Яка грайлива"

Як повідомляв Знай.uа, дождь мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес порівняв своє обличчя до відпочинку і після: "Заросли вуса в бороді"