Ольга Сумська розповіла про те, як пройшло дослідження її здоров'я. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Аккаунт в соціальній мережі Instagram артистки користується неймовірною популярністю і набрав більше семисот дванадцяти тисяч передплатників. Вони намагаються активно коментувати і лайкати кожен її пост.

28 серпня жінка розповіла про те, що відвідала лікарню після довгих відкладань. У клініці знаменитість перевірила своє тіло і залишилася задоволена.

за півгодини мені зробили безкровно обстеження всіх 52 органів за допомогою інноваційного суперчуттэвого квантового апарату! Прикладають руку і все як на долоні! Повна картина! 😳 Так, друзі, сьогодні це можливо! Що сказати ... 🤔Е проблеми, але вони вирішуються !
, - повідомила вона.

Також вона розповіла, що їй треба змінити раціон, займатися спортом і пити багато води.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину