Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила фотоколаж з чотирьох селфі, позуючи в кімнаті зі світлими стінами і показавши, як зустріла другий день осені.

Так, артистка приміряла чорний блейзер, топ з глибоким декольте і блакитну сорочку, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а також аксесуаром у вигляді сережок і каблучки.

Зірка згадала про розкопки археологів, які знаходили в печерах кам'яного віку різні пристосування для мейкапу губ, брів і вій, гострі раковини для виколювання візерунків на обличчі і тілі. Водночас сама Нікітюк грайливо пожартувала, що якби жила в ті часи - виглядала вкрай дивно.

"Під час розкопок печер кам'яної доби археологами було знайдене приладдя для фарбування губ, різного виду палички для чорніння брів і вій, гострі раковини для наколювання візерунка на обличчі й тілі.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Жила б я в ті часи, виглядала б як «херобора»😆"

Фолловери не пройшли повз: "зараз цих херАбор теж, хоч, відбавляй😂", "Хто ця вчителька", " клас! Ну дууууже гарний макіяж і фотографії! Вау! Це точно! ❤️❤️❤️❤️❤️", "Яка Леся гарна😍 😍 😍", " дуже красива😍".