Популярний український журналіст, телеведучий і незмінна зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який навіть під час сильних спалахів коронавірусу по всьому світу радував глядачів новими програмами, анонсував прем'єру.

Цього разу Дмитро Комаров розповідатиме про Пакистан і про те, як йому вдалося дізнатися про місцеву культуру створення шедеврів, а також поїздити гарячими дорогами на залізному коні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Комарова в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Комарова, скріншот: Instagram

"Сьогодні. Прем'єра. Пакистан-2. О 18: 20 на 1+1. Ставте нагадування. Обіцяю, що такого ви ще не бачили. Почнемо ми новий цикл найяскравішою і барвистою серією - пакистанських доріг, де транспорт - без перебільшення твори мистецтва, справжні "картини" ручної роботи. Декор коштує дорожче самого автобуса. Я був настільки вражений, що вирішив створити свою "картину на колесах", купив старий мотоцикл приблизно за 430 доларів і звернувся до найвідомішого майстра в країні.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

За три тижні він перетворив цього дідка з двигуном 125 "кубиків" на шедевр, який гідний стати музейним експонатом. Цей мотоцикл хотілося поставити де-небудь в музеї, не подряпати і лише акуратно протирати пил. Але я на ньому просто їздив і знімав, застрявав у пісках пустелі Тар, ламався посеред дороги під Карачі, їхав у супроводі кількох джипів воєнізованої охорони в Белуджистані.

Одного разу, коли нам довелося екстрено тікати з однієї зі зйомок, охорона не дозволила мені їхати на мотоциклі, терміново кинула його в кузов пікапа, і ми просто тікали по піщаній дорозі, а мотоцикл "літав" по кузову. Він, звичайно ж, подряпався і пом'явся, деякі запчастини і елементи декору загубилися, але свій шарм мій пакистанський залізний кінь не втратив і успішно дожив до закінчення зйомок.

Новий двоколісний друг привертав увагу всіх навколо: пакистанці на дорогах по всій країні сигналили і захоплювалися, показуючи піднятий вгору великий палець руки. Іноземець за кермом такого транспорту для них - це прояв особливої поваги до культури країни, яка просто унікальна і за якою я нудьгуватиму.

Мотоцикл допоможе нам прикрасити новий сезон. Піски Чолістана, гори Кветти, гостинність і небезпеки Пешавара біля кордону з Афганістаном, "п'ятизіркова в'язниця" і ринок зброї, весілля і свята, багатоженство і сімейні рекорди, нові професії і кулінарні відкриття. Страх і захват, адреналін і мегапозитив змінювали один одного багато разів на день.", - пише Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/

Раніше повідомляли, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" приголомшив трьома дружинами і 53 дітьми: "ніколи не забуду".

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров примчав з диких джунглів до коханої дружини: схожі, як брат і сестра.

Знай.uа писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" знайшов джунглі в Україні: у нас під боком.