До свого 65-річного ювілею відомо російська співачка Лариса Доліна значно змінилася і скинула майже 20 кілограмів зайвої ваги. Артистка також змінила гардероб, щоб виглядати стильно і сучасно.

Проте таке перетворення вразило шанувальників співачки, адже, на їхню думку, яку люди висловлюють в коментарях, в гонитві за красою і молодістю знаменитість втратила щирість.

У соцмережах співачку часто звинувачують у використанні фотошопу, проте вона все заперечує. А свої по правді неймовірні зміни пояснює здоровим харчуванням і правильним доглядом.

Лариса Доліна, Instagram / larisa.dolina.official

Попри все одну з останніх публікацій Лариси Доліної в соцмережі жорстко розкритикували. Артистку рознесли в пух і прах за прагнення виглядати ненатурально в гонитві за молодістю і красою.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Багато користувачів вважають, що на знімку вона перестаралася з фотошопом і стала виглядати неприродно. Її фанати не змогли стримати розчарування, звинувативши зірку в лицемірстві.

Варто нагадати, після скандальної сцени з Валею Карнавал на одному з шоу, вона відчула хайп і записала ролик з рядком в тексті: "мрію, щоб музику робили музиканти, а не ляльки з пластику". У результаті Доліну захейтили так сильно, що вона видалила Instagram, який завела лише нещодавно.

Лариса Доліна, Instagram / larisa.dolina.official

Лариса Доліна, Instagram / larisa.dolina.official

Коментарі, Instagram / larisa.dolina.official

Нагадаємо, Лариса Доліна різко відповіла своїм хейтерам: "Я свої недоліки і достоїнства знаю". Лариса Доліна відреагувала на зауваження щодо її співу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських зустріла Новий рік восени, про Потапа - ні слова: готова до змін. Настя Каменських заговорила про серйозні зміни

Також "Знай.ua", мокренька Настя Каменських розслабилася наодинці: навіть Потап не потрібен. Настя Каменських показала, як розслабляється