Марічка Падалко розповіла про те, яким чином вона в сорок п'ять років виглядає неймовірно молодо. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу" 1 + 1 " Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на 194 тисячі осіб, які активно лайкають і реагують на її публікації. Також вона часто спілкується зі своїми шанувальниками, які завжди можуть задати питання в сторіз.

7 вересня телеведуча опублікувала відповідь на одне з таких питань. "Це магія - так неймовірно виглядати? Поділіться секретом своєї краси, будь ласка", - повідомила її підписниця.

Сама Марічка Падалко відповіла на це дуже скромно. Вона повідомила, що особливих секретів тут немає, потрібно лише мати хороші звички.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

[quote author=""]Так які секрети? Якщо ви моя передплатниця, то ви мене знаєте: здорові звички, генетика, напевно, а часто настрій допомагає створювати ілюзія "добре виглядати". Уколи не колю і нічого поки "не коригую", - повідомила вона.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг