Найвідоміший український гурт Океан Ельзи святкує особливу дату. Рівно 23 роки минуло з моменту, як вийшов їх дебютний альбом. Це стало тільки початком успішної кар'єри музикантів.

Новий пост Святослав Вакарчук опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку не так давно став більш активно вести. Там все частіше з'являються особисті кадри, а також контент з концертної діяльності. Щодня за ним стежить понад 95 тисяч користувачів.

Святослав Вакарчук опублікував архівні кадри з далекого 1998 року, і одним з них стала обкладинка самого першого альбому. Чоловік зазначає, що ту осінь він пам'ятає як зараз.

Тоді вони вперше в житті прийшли в магазин з компакт-дисками для того, щоб подивитися на перший альбом молодого гурту Океан Ельзи.

"Зараз мало хто пам'ятає взагалі, що таке компакт-диск)), а тоді це було в новинку для нас, молодих музикантів. І ми були горді тим,що маємо такий мега сучасний носій 😊" - розповідає артист.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

До слова, він також зазначив, що кліп на пісню "Там де нас нема" донині є його найулюбленішим.

Минуло 23 роки, і багато чого змінилося, зокрема, самі учасники. Святослав Вакарчук значно змужнів і підкачався. В одному з крайніх постів він поділився фотографією того, як він медитує з оголеним торсом.

Не можна не відзначити факту, що він стежить за собою, і незважаючи на вік в 46 років, тіло його як у студента-спортсмена.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук вперше став батьком: нова кохана народила сина

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук у лавах безстрашних воїнів довів українців до сліз: "Героям Слава!"

Також портал Знай.ua писав, що розлучений Святослав Вакарчук зізнався, хто підтримує його у важкі часи: "спасибі, що поруч"