На сторінці в соціальній мережі Instagram телеканалу «1+1» популярну українську телеведучу Аллу Мазур привітали із Днем народження.

Новий допис, присвячений Дню народження, Алла написала сама.

«День народження. Рік пролетів як стріла. Подарував любов і ніжність. Перевідкриття себе - і відкриття для себе. І гостре, до мурашок по шкірі, відчуття: яким безцінним даром є сім'я, родинне коло. Не люблю підбивати підсумки: завжди цікавіше дивитися вперед. Але цього разу була нагода перебрати сімейні фото і пірнути у спогади. Один кадр, дорогий моєму серцю - бачите зараз», - похвалилася Мазур, публікуючи фото з мамою.

Скрін, Instagram Алла Мазур

Скрін, Instagram Алла Мазур

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Вона також зазначила, що мама була її найбільшим другом і порадником.

«Ми з мамою: моїм найбільшим другом, моїм двигунчиком і натхненником, моїм ангелом-охоронцем. Тепер Небесним. Більше фото покажу сьогодні у Сніданок з 1+1. Хоча і непросто мені було зважитися прийти в цей ефір… Обіймаю подумки усіх, хто ділиться теплом. І сьогодні - говоритиму про своїх найдорожчих. І про те, як важливо допомагати, коли ми можемо це робити», - додала вона.

У коментарях її вітають зі святом, а також усіляко підтримують та підбадьорюють.

«Щиро вітаю з днем народження . Міцного здоров'я , творчого натхнення !!!», «Одна з найкрасивіших жінка. Прекрасна ведуча. Вітаю. Щастя, удачі на довгі роки. Нехай Вам Бог допомагає. З великою повагою», - пишуть в коментарях прихильники Мазур.

Нагадаємо, онкохвора Українка пішла по стопах Алли Мазур: "Я стала ніби більше жити".

Як повідомляв "Знай.ua", Алла Мазур після боротьби з раком підставила плече тисячам онкохворих людей: "Більше шансів подолати".

Знай.ua писав, ведуча Алла Мазур поскаржилася на шкільну програму: "Ніяка логіка не працює".