Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 46-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Так, артистка повідомила шанувальникам радісну новину - у четвер, 16 вересня Наталія представить власну зірку на "Площі зірок" в ТРЦ "Gulliver". На честь цієї знаменної події Могилевська опублікувала кумедний ролик, позуючи зі своєю пухнастою подружкою - собакою породи лабрадор на прізвисько Ая.

Виконавиця нібито прогулювалася неподалік від свого заміського будинку на Осокорках, примірявши стильну джинсову спідницю-міді, футболку-оверсайз і масивні кросівки лимонного кольору. Коли ж Могилевська сіла в свій автомобіль марки Volvo, її образ різко змінився - співачка постала перед камерою в розкішній сукні з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте.

Варто відзначити, що зірка може з легкістю похвалитися стрункою фігурою - завдяки дієті Наталія "спалила" понад сім зайвих кіло.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".