Естетичні фото-це завжди інтригуюче і привабливо. Цього разу таким фото порадував численну армію фанатів співак Дан Балан. Він виклав загадкове фото у своєму профілі.

Молдавський співак Дан Балан виклав у свій Instagram приголомшливе чорно-біле фото. На ньому співак сидить на дерев'яному паркані, і загадково дивиться в далечінь. Фото артист вважав за краще залишити без підпису.

Пост співака, Instagram danbalan

Фото зацікавило численних прихильниць красеня: "А що побачив там? ;) Відкриті або закриті двері?...", "...думайте самі, вирішуйте самі...". Так само коментарі сповнені компліментами: "Данчик кращий", "Дан, ти радуєш" - пишуть численні фанати красеня-співака. А кількість сердечок, вогників і закоханих смайликів і порахувати важко. Це не дивно. Фото дійсно заслуговує вищих похвал.

Дан Балан-Молдавський співак, композитор, продюсер, музикант-мультиінструменталіст, який здобув широку популярність в Україні. Дан є автором і композитором своїх пісень. Він є засновником відомого молдавського тріо O-Zone, яке припинило своє існування в 2005 році. Зараз Дан Балан розвивається як сольний артист відомий своїми піснями, такими як лише до ранку, Freedom, люблячи, та іншими. У 2019-2020 році співак був наставником на шоу Голос країни.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, раніше 63-річна мама Дана Балана обнялася з деревом і знайшла в ньому кращого "партнера": "Прекрасне поруч"

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль здивувала реакцією на Дана Балана в іграшці кенгуру: "Як дівчинка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дан Балан в траурному чорному після розлуки з Тіною Кароль: "Чи можна повернути?"