Анатолій Анатоліч розповів про що думає кожен день народження. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм» всі Люди «і» Ранок з Україною «на телеканалі» Україна " Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

Як відомо, цього літа, а саме 20 липня у Анатолія Анатоліча і його дружини Юли народився син, якого вони назвали Ніл. Це третя дитина в їх великою і дружною сім'єю.

26 вересня в українського телеведучого день народження, на якому йому виповниться 37 рік. Сам чоловік ставиться до такої дати філософськи, про що розповів у сторіз на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Наприкінці вересня у мене день народження. Я думаю що я, також як і ви, коли приходить час дня народження починають аналізувати те, що ти встиг і що не встиг, що зробив і що не зробив. Думаю, що не тільки я так думаю. Правда? Думаєш, щось, мені здається, я не встигаю. І так завжди. А потім наступного дня начебто все окей знову
, - розповів він.

Нагадаємо, як живуть учасники "Танців з зірками" за лаштунками шоу: безперервне тренування вночі і слізні прощання з сім'ями

Раніше Знай писав, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьке чорне плаття" має бути в гардеробі кожної леді.

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русин: влаштував романтику на висоті.