Учасник шоу "Холостячка" розповів на які жертви пішов заради симпатії Злати Огневич. Відповідне відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінці проекту.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огневич.

Одним з учасників даної передачі є професійний Болгарський тенісист Власко Младенов. Він розповів про подробиці останнього сезону в сторіз соціальної мережі шоу.

Розповім вам про першу вечірку те, чого ви не можете знати. Вона знімалася сорок годин і я з цих сорока годин спав всього лише одну годину на диванчику. Це було жорстко і якщо ви подивитеся на церемонію троянд, то ви побачите, що я просто хитаюся, у мене немає сил. Але через емоції і цього всього переживання. Я настільки був схвильований і настільки багато адреналіну було, що я тримався. Це коштувало того
, - зізнався він.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.