Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка знову проживає черговий пік популярності, продовжує радувати своїх шанувальників цікавими кадрами в соціальних мережах. Цього разу Тіна вирішила дати своїм підписникам в Instagram їжу для роздумів.

Тіна Кароль прямо зі Сполучених Штатів Америки з Великого Яблука, міста Нью-Йорка (принаймні такий геотег поставила Тіна) заявила фанатом, що "багато думає".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Я багато розмірковую і знаю, що в суперечці народжується різноманітність. Отже ... Прихильність - це кайдани розуму. Душа вільна, як вітер. Чекаю на ваші думки", - пише Тіна Кароль.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Співачка опублікувала лише один знімок, на якому можна помітити доволі задумливу позу - Тіна на білому фоні, в білій кофтині і з білим кольором волосся позувала для фотографа. Артистка взялася рукою за голову, можна помітити, що зірка дійсно "багато думає".

Шанувальники поставили всього за годину тисячі лайків, а також безліч коментарів. Ось, що пишуть фанати: "Занадто розумні думки для 9-ї ранку", "Хардкор рулить", "Чекаємо пост ще однієї людини, щоб отримати інше трактування цього поста", "Навіщо взагалі потрібне таке життя, якщо в ньому немає жодних прихильностей? Це порожнеча, а не свобода", "Вже як Балан зі своєю філософією".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський після студенток взявся за Наталію Могилевську: "Мало хто знає".

Як повідомляв Знай.uа, Олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська вразила відвертістю про онкологію мами і конфлікт з Дерюгиними: "Хотіли облити кислотою".

Знай.uа писав, Анастасія Приходько на шоу "Співають всі" зчепилася з Оленою Філоновою: "Головною змією....".