Марічка Падалко показала, з ким відвідала матч за Суперкубок України Динамо-Шахтар. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на 194 тисячі осіб, які активно лайкають і реагують на її публікації.

22 вересня українська телеведуча опублікувала фотографію зі стадіону НСК "Олімпійський" разом зі своєю дочкою і чоловіком - відомим українським журналістом Єгором Соболєвим. Всі троє поваязані "синьо-білими" шарфиками на честь столичного клубу.

"Динамо чи Шахтар?",- запитала знаменитість своїх шанувальників.

Фолловери почали публікувати свої версії переможця, а також відпустили кілька компліментів на адресу телеведучої.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Переможе красивий футбол"; "які ви красиві"; "переможе Україна"; " Супер сім'я, - повідомляють вони.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину